Kezdőlap / Sebészet, sebkezelés, érsebészet

Sebészet, érsebészet

A sebészet évszázadok óta létező ága az orvostudománynak. Kezdetben a sebésznek, nevének megfelelően elsődleges feladata a sebkezelés volt. Manapság a sebészet fogalmához az emberek általában több órás, fárasztó, kimerítő, véres műtéteket kapcsolnak. Azonban a sebészek idejének egy jelentős szeletét a kevésbé köztudatban lévő sebészeti járóbeteg szakrendelés teszi ki.

Milyen panaszokkal javasolt felkeresni magánrendelésünket?

Az általános vizsgálat, a páciens aktuális állapotának felmérését és rögzítését tartalmazza, és a panaszok alapján felmerülő sebészeti kórképek igazolása érdekében további szakvizsgálatok, laborvizsgálatok elrendelése rövid konzultáció, és receptírás is a profilunkat képezi.

Benőtt köröm gyulladásos problémájával,  eltávolításával magasan felszerelt, modern rendelőnkben várjuk kedves pácienseinket!

A bőr és bőr alatti elváltozások, mint pl.: fibrómák, anyajegyek, kisebb lipómák, stb. kimetszésével szakorvosaink helyi fájdalomcsillapításban segítik megszüntetni a probléma forrását. Szükség esetén az így kimetszett képletet szövettani vizsgálatra küldjük.

Végtagi Dopplervizsgálattal a vénás szakaszon megítélhetők a visszértágulatok, szűkületek  valamint a visszerek felületes gyulladásos folyamatai is.

A sclerotizálás a seprűvénák hatékony ambuláns kezelése – ami szinte fájdalommentes és  heg nélkül gyógyul.  A kezelés során egy nagyon vékony tűvel olyan hatóanyagot fecskendez az orvos a séprűvénákba, melynek hatására az ér belhártyáján gyulladás keletkezik és a kezelést követő nyomókötés hatására a kezelt érfalszakasz összetapad, így az  elzárt ér felszívódik, a vér pedig egészséges érben áramlik.

A mai korszerű seprűvénás kezelések körébe tartozó lézeres kezeléssel is állunk kedves Pácienseink rendelkezésére! Szakorvosunk előzetes vizsgálat és megbeszélés során kezelési tervet egyeztetve végzi a szükséges lézeres kezelést.

A Globe Medical Centerben, előzetes bejelentkezés alapján beutaló és várakozás nélkül végezzük a fent említett sebészeti vizsgálatokat, beavatkozásokat.

Ki lesz az orvosom?

Dr. Radnai Zoltán

Dr. Radnai Zoltán

Sebész, érsebész szakorvos

Ismerjen meg!

Segíthetünk? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Benőtt köröm eltávolítása szakorvosi vizsgálatot követően/db:10.400 Ft
Növedék eltávolítása sebészeti úton /2 db-tól/db39.000 Ft
Növedék eltávolítása sebészeti úton 1 db45.500 Ft
Receptírás / sebészeti3.900 Ft
Rövid konzultáció + receptírás15.600 Ft
Sebkezelés10.400 Ft
Sebkötözés6.500 Ft
Sebészeti/ érsebészeti kontroll vizsgálat19.500 Ft
Sebészeti/ érsebészeti vizsgálat, konzultáció26.000 Ft
Seprűvéna kozmetikai injekciós sclerotizálása alkalmanként19.500 Ft
Varratszedés saját műtött beteg részére13.000 Ft
Varratszedés+ rövid konz. máshol műtött beteg részére20.000 Ft
Végtagi Dopplervizsgálat7.800 Ft
Végtagi ultrahangos Dopplervizsgálat15.600 Ft
Érsebészeti konzult. +alsóvégtagi ultrahang29.900 Ft
Érlézer kezelés ( akciós) kis régió /alk.19.500 Ft
Érlézer kezelés ( akciós ) közepes régió / alk.32.500 Ft
Érlézer kezelés ( akciós ) nagy régió / alk.39.000 Ft

Dr. Radnai Zoltán