Intimlézer kezelés

A nők akaratlan vizeletvesztése
A középkorú, aktív, dolgozó nők körében az akaratlan vizeletvesztés olyan gyakori, hogy már népbetegségről beszélhetünk. A probléma zavaró a munkában,  sportban és a szexuális életben. Még a jó betét sem jelent megoldást,  cserélni kell váratlan időben, kényelmetlen körülmények között. A szagokat sem tünteti el teljesen, rontja a különben csinos nők önbecsülését. A vizeletvesztés az intim szférát érinti, kicsit szégyellnivaló, ezért igazán a magánrendelők, nem zsúfolt, bizalmas légkörében lehet a leghatékonyabban kivizsgálni és kezelni. Mivel ez a betegség hólyagműködési zavar, felszámolása urológus szakember kezébe való. Rendelőnkben először a vizeletvesztés kórokát derítjük fel és ennek megfelelően a beteggel összhangban tervezzük meg a megoldást.
Ezért az intimlézeres kezeléseket inkontinencia, hüvelyszárazság, méhsüllyedés valamint a hüvelyfal rugalmasságának elvesztése estén ajánlják nagy tapasztalattal bíró szakorvosaink.
A lézersugár keletkezése és hatásai
A lézerfény mesterséges,  akkor jön létre, ha bizonyos anyagokat gerjesztenek, azaz energiát adnak át és ezt lézerfény alakjában adják le. Ha lézerrel élő szövetet világítanak meg akkor biológiai hatás keletkezik, biostimuláció és hőhatás. A stimuláció javítja a vérellátást és beindítja a szövetek regenerációját. Az öregedési folyamatok részeként, a hüvely felszíni hámja és tartó szalagjai megváltoznak, törékennyé, sérülékennyé válnak és megnyúlnak. Ez a menopauza körüli hormonváltozásoknak tudható be. A következmény, a nemi élet minőségének  csökkenése,
a hüvely tágulása, süllyedése. Ez utóbbi vizelet elcseppenéshez, inkontinenciához vezet. A tünetek kezelésére világszerte a hüvelyi lézerkezelést, mint alternatív terápiát alkalmazzák.
Előnyei:
1. Nem igényel előkészületet
2. Nem sebészeti eljárás, nincs szükség 6 hét utókezelésre
3. A kezelés után a napi program folytatható
A kezelés előtt nőgyógyászati vizsgálat és negyedévnél nem régebbi negatív rákszűrési eredmény szükséges, a diagnózis felállítására és más betegségek kizárására.

A kezelést 4-6 hetenként még két alkalommal megismételjük. A betegek fájdalmat nem, legfeljebb kis melegedést észlelnek. A kezelés után gyógyszerelés nem szükséges. A hüvelyi lézerkezelések megoldást jelentenek a hüvelyszárazságra, a hüvelyfal rugalmasságának elvesztésére, méhsüllyedéses panaszokra, inkontinenciát érintő
problémákra. A kezelési csomag három alkalmat jelent, mely most rendelőnkben 300.000.- Ft-os akciós áron érhető el!