Érlaser kezelés

Biztos lábakon állni… na de ha még szépek is ezek a lábak…:)
A dióda lézerek segítségével különböző hullámhossz képezhető. Ismert, hogy a magasabb hullámhossz inkább a vízben, az alacsonyabb a vérfestékben nyelődik el. Ha a vérfestéket, a hemoglobint ide kötődő lézer éri, akkor megalvad így az érben az áramlás megáll. Az ilyen tulajdonságú lézer ideális eszköz, hogy a bőrben, illetve közvetlenül a bőr alatti vénákat eltüntessük vele.

A hatásmechanizmus lényeges része, hogy az ér körülötti szövetekben megindul a kötőszövetes átalakulás, ez végleg megszünteti a véredényeket. Ilyen érgomolyagokat tartalmazó képlet a nevus flammeus az éranyajegy, mely arcon a legzavaróbb. Ezek mellett a dióda lézeres berendezés a pigmentfoltok azaz az öregségi foltok megszüntetésére is képes.

Leggyakoribb alkalmazási területe a lábon és orron megjelenő seprűvénák felszámolása. A túlsúly, az állómunka különösen nőkön ezek kialakulását elősegíti. A beteg a lábát nehéznek, feszülőnek érzi és a vénás rajzolatot csúnyának tartja. A jelenség hátterében más keringési zavar is állhat, ezért a lézerkezelés előtt sebész /érsebész konzílium szükséges. A véna tágulatok végleges megszűnéséhez 3-4 hét szükséges, ez alatt a lábat kímélni kell és
napoztatni, mesterségesen barnítani nem szabad.

  1.  Nem igényel előkészületet a laborvizsgálaton kívül
  2.  Nem sebészeti eljárás, nincs szükség 6 hét utókezelésre
  3.  A kezelés után a napi program folytatható
    A biztonságos lézeres seprűvéna kezelés megkezdésének feltétele minden esetben a D-dimer, CRP, Vc. INR, teljes vérkép laborvizsgálatok.
    A kezelési általában 3-6 alkalmat jelent, mely most rendelőnkben a kezelendő felület
    nagyságától függően, területenként és alkalmanként 15-25-30.000.- Ft-os akciós áron