Bőr-esztétikalaser

Mire lekerülhetnek a maszkok az arcunkról már túl is lehetsz lézeres esztétikai kezeléseinken és a mosolyod minden szempontból őszinte lehet.

Tudjuk, hogy a lézerfény ha anyaggal találkozik akkor vagy visszaverődik, vagy elnyelődik. Az elnyelődési arány függ a lézer hullámhossztól és mivel a széndioxid magas hullámhosszú ezért nagyon jól nyelődik el a vízben illetve az igen sok vizet tartalmazó emberi szövetekben. Ezért nem tud mélyebb rétegekbe jutni, hiszen már a bőr elnyeli, és ez a tulajdonsága magyarázza széleskörű alkalmazását a bőrgyógyászatban.

A lézer kitűnően alkalmas a bőrnövedékek ( fibromák, condylomák ) vágására, mert az utófájdalom és hegképződés kikerülhető, csökkenthető ugyanis a mechanikus vágással szemben a szöveteket nem feszíti szét,  egyidőben vérzést csillapít, és a kórokozókat elpusztítja.
A bőrön lévő növedékek eltávolítására a lézerkés alkalmas, de ideális megoldás a lézer vaporizáció, az elváltozás elpárologtatása.  Ez csak a bőr jóindulatú betegségeinél alkalmazható. Bizonyos estekben a szövetminta vétele indokolt, sőt kötelező. Ezért is elengedhetetlen a lézerkezelés előtti bőrgyógyászati vizsgálat.

A széndioxid lézer jól alkalmazható aknés bőrpanaszokra, az azt követő kráteres bőrfelszín elsimítására, fénykárosodás, vagy öregedés miatti elhasználódott bőr gyógyítására, megújítására. A hatás a felhám, az erek és a kollagén rostok regenerálódásán alapszik, a kezelést követően a bőr színe, tónusa, textúrája újra a nem várt elváltozás előttiét közelíti meg. Leginkább az arc bőrén igénylik pácienseink a kezelést.

  • Ez általában és legalább 3-6 alkalommal szükséges a várt eredmény eléréséhez. Az aknés bőrpanaszok lézeres kezelése rendelőnkben alkalmanként 50.000.- Ft-os akciós áron érhető el
  • Az arcfiatalító, bőrmegújító, hyperpigmentált arcbőr esztétikai lézeres kezelése
    rendelőnkben alkalmanként 100.000.- Ft-os akciós áron érhető el