COVID-19 Májusi tájékoztató!

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnk folytatja betegellátási tevékenységét felkészülve a jelen járványügyi helyzetre és betartva és betartatva minden törvényi szabályozást dolgozóink és pácienseink biztonsága, egészségmegőrzése érdekében.

Vizsgálat előtti napon kollégáink az előjegyzett páciensekkel telefonon keresztül egyeztetik a WHO, ill. Népegészségügyi Központ által összeállított kérdéseket, ez alapján felmérik a koronavírus fertőzés kockázatát.

Amennyiben ennek nyomán feltételezhető a fertőzés fennállása, ebben az esetben arra kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel telefonon kapcsolatot háziorvosával.

Kérjük, hogy rendelőnkben előjegyzett vizsgálatára lehetőleg egyedül, maszkban, és rendkívül pontosan időre érkezzen. Amennyiben kísérővel érkezik kérjük a kísérő a rendelőn kívül,  a szabad levegőn, vagy gépjárművében várakozzon. Indokolt esetben (pl. kiskorú, elesett, vagy fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor) továbbra is belépést biztosítunk a kísérőnek. Kérjük rendelőnkbe való belépésekor kövessék kollégáink kéréseit a betegellátás során (szociális távolság betartása, kézfertőtlenítés, szájmaszk viselése, kötelező lázmérés).

Köszönjük, hogy együttműködésével hozzájárul a járvány egészségügyi kockázatának csökkentéséhez.