COVID-19 tájékoztató!

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Globe Medical Center a kormány által kihirdetett vészhelyzet alatt is folytatja bizonyos betegellátási tevékenységét- invazív beavatkozások végzése vérvétel kivételével nem történik.
A járványveszély csökkentése érdekében megelőző óvintézkedéseket vezettünk be dolgozóink és pácienseink biztonsága, egészségmegőrzése érdekében.

Vizsgálat előtti napon kollégáink az előjegyezett páciensekkel telefonon keresztül egyeztetik a WHO ill. Nemzeti Népegészségügyi Központ által összeállított kérdéseket, ez alapján felmérik a koronavírus fertőzés kockázatát.

Amennyiben ennek nyomán feltételezhető a fertőzés fennállása, ebben az esetben arra kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel telefonon a kapcsolatot háziorvosával.

Ebben az esetben ellátását halasztjuk a bizonyított gyógyulásáig.

Ha fertőzésre utaló tüneteket tapasztal magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján (például láz, köhögés, légszomj, stb.), vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, hogy telefonon keresztül jelezze időpontja lemondását.

Kérjük, hogy a Globe Medical Centerben előjegyzett vizsgálatára lehetőleg egyedül érkezzen, amennyiben kísérővel érkezik kérjük a kísérő a rendelőn kívül a szabad levegőn, vagy gépjárművében várakozzon.

Indokolt esetben (például kiskorú, fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor) továbbra is belépést biztosítunk a kísérőnek, illetve kollégáink átvállalják az ebből adódó többletfeladatokat.

A WHO és a magyar hatóságok által kritikusnak tartott országokból hazaérkező pácienseket csak a visszatérésüket követő 14. napot követően, teljes tünetmentesség esetén fogadjuk.

A járvány idején rendelőnkben speciális, rendszeres fertőtlenítési szabályok bevezetésével fokozottan figyelünk a teljes körű higiéniára.

Kérjük, hogy a Globe Medical Center rendelőjébe való belépéskor kövessék kollégáink utasításait, kéréseit a betegellátás során. (Belépéskor azonnali kézfertőtlenítést kérünk)

Koronavírus teszt rendelőnkben nem áll rendelkezésre.

Köszönjük megértését, valamint, hogy együttműködésével hozzájárul a járvány egészségügyi kockázatainak csökkentéséhez!

Tisztelettel:
Prof. Dr. Pajor László- orvos igazgató

További információk: koronavirus.gov.hu/