Szépség klinika

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1576490962272{margin-top: -260px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”837″ img_size=”1920×900″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1576490977036{margin-top: 80px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_single_image image=”837″ img_size=”1920×900″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]

Szépség klinika szépségklinika

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szépség klinika

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]„Mind annyira szépnek születtünk, a legnagyobb tragédia ha elhitetik, hogy nem vagyunk azok.”

-Rupi Kaur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Olyan világot élünk, ahol a külsőségek nagyon is számítanak, s mindenki elégedettebb akar lenni a külsejével. „A Facebook, az Instagram, a hazai és nemzetközi úgynevezett influencerek megjelenése által mint például a  Kardashian család egy újfajta nézőpont alakult ki a plasztikai sebészetről, divattá vált. Sok pozitívuma mellet, mint például hogy széles körben elérhetővé vált és a páciensek részéről nagy a tájékozottsági ráta árnyoldala éppen az, hogy sok extrém esettel, túlzásokba esett sztárok képeivel is találkozik az internetes felhasználó, és így a magára igényes, természetes frissességet preferáló hölgyeket és urakat elriasztja. Pedig a lényeg nem a külső személyiségjegyeink nagyfokú megváltoztatása, hanem a természetesség megőrzése mellett a lehető legjobbat  kihozni magunkból.

Plasztikai sebészként célom a külső harmónia megteremtése. A műtettel járó beavatkozások mellett rendelkezésünkre állnak ún. non invazív, nem sebészi beavatkozások is.

A legtöbbször problémát okozó homlokon levő mély barázdákat, a szem körüli szarkalábakat és a két szemöldök közti, úgynevezett mérges ráncokat kiválóan eltünteti a Botox-os kezelés. A hyaluronsav, ami természetesen is megtalálható a szervezetünkben, mennyisége a kor előrehaladtával egyre fogy. Így elvékonyodik az arc, aminek aztán a szem alatt karikák, az orr és az ajak körüli mély ráncok valamint az arc alsó részén a bőr lógása lesz a következménye. Ezeken a problémákon többek között hyaluronsavas feltöltéssel és felszívódó szálak behelyezésével segíthetünk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hogyan is zajlik  egy kezelés?

Találkozásunk első alkalmával egy konzultáció keretén belül részletes információt kap, az ún. non-invazív esztétikai kezelésekről, mint pl. a Botox és a hyaluronsavas kezelés.

Felmérjük az Ön igényeit, mi az, ami Önt legjobban zavarja, majd előkészítjük azt az egy vagy többlépcsős kezelési formát, ami Önnél a legjobb eredményt nyújtja. Természetesen fényképes dokumentáció is készül, így objektíven követni tudjuk a kezelés eredményességét.

A beavatkozásokról általánosságban elmondható, hogy  időtartamuk rövid, akár egy kávészünetben is megejthető, nem jár a munkából való kieséssel, helyi érzéstelenítésben történik nagyon vékony tű segítségével, így csak minimális a fájdalom és utána kötést sem igényel.

Klinikánkon prémium minőségű termékekkel dolgozunk, így pl. a hyaluronsavas feltöltéseknél csomósodástól nem kell tartani, hatástartamuk akár egy év is lehet.

Pácienseim pozitív visszaigazolása mindig nagy örömmel tölt el, amikor arról számolnak be, mennyivel frissebbnek érzik magukat és nagyobb önbizalommal vágnak neki a hétköznapoknak.

Szeretettel várjuk az Ön jelentkezését is egy konzultációra, segítünk kihozni Önből a legjobbat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szépségklinika árlista

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” bg_type=”grad” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #0C5D9A), color-stop(48%, #1B67A2), color-stop(100%, #3DB4EF));background: -moz-linear-gradient(left,#0C5D9A 0%,#1B67A2 48%,#3DB4EF 100%);background: -webkit-linear-gradient(left,#0C5D9A 0%,#1B67A2 48%,#3DB4EF 100%);background: -o-linear-gradient(left,#0C5D9A 0%,#1B67A2 48%,#3DB4EF 100%);background: -ms-linear-gradient(left,#0C5D9A 0%,#1B67A2 48%,#3DB4EF 100%);background: linear-gradient(left,#0C5D9A 0%,#1B67A2 48%,#3DB4EF 100%);”][vc_column][vc_column_text]

[contact-form-7 404 "Nem található"]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_column_text]

Szépségklinika, szépség klinika budapestSzépség klinika szépségklinika kezelések

A plasztika sebészet a gyógyászat speciális területe, mely a különböző testrészek korrekcióját, illetve az alak- és funkció helyreállítását jelenti. .A plasztikai sebészet ma már hatalmas tapasztalatokon nyugvó szakma. is. Plasztikai sebészek hozzák helyre nap mint nap emberek százezreinek testét. Miközben a plasztikai sebészet híres az esztétikai kezeléseiről, magában foglalja a helyreállító műtéteket.

A mellplasztika különböző műtétek összefoglaló neve. A női mell az egyik leggyakoribb testtáj, amelyen esztétikai vagy helyreállító műtét elvégzésére kerül sor. (Magába foglalja a mellfelvarrást, a mellkisebbítést, a mellnagyobbítást, a mellek alaki deformáltságának a megszüntetését, esetleg a mellbimbón végzett műtéteket is.)

Szépség klinikánkon Budapest belvárosában a legkorszerűbb esztétikai kezeléseket veheti igénybe, a mellplasztikán keresztül az intimlézer kezelésekig mindent megtalál. Teljeskörű szépészeti kezelések. Tapasztalt orvosok, elérhető árak!

Plasztikai sebészet kedvező áron. Esztétikai sebészet, hegek, sebhelyek eltüntetése szépség klinikánkon. Szépség klinikai beavatkozások Budapest belvárosában az 5. V. kerületben.

A hölgyek az idők során mindenfajta módszert megpróbáltak alkalmazni, hogy nagyobbnak láttassák dekoltázsukat vagy ruhájuk által fedett mellüket. A különböző trükkös melltartók, vagy melltömések által igen szép dekoltázs alakítható ki, azonban mindezen módszerek semmit sem érnek, ha e “segédeszközöket” eltávolítják.

Az idők során ezért igen sok csodagyógyszert próbáltak alkalmazni, mely a mellek tényleges növekedését eredményezi az árusítója szerint. Ezekről azonban előbb utóbb kiderült, hogy javarészben teljesen hatástalanok.

Szilikonos implantátumok[szerkesztés]

Mellnagyobbításra az első hatásos módszert a szilikon felfedezését követően sikerült kialakítani. A szilikonos mellimplantátum emlőimplantátumokat sok-sok éven keresztül egyre jobb minőségűvé fejlesztették és ezáltal egyre biztonságosabban alkalmazhatóvá váltak. Ennek köszönhetően nők millióinak sikerült segíteni a megfelelő emlőforma kialakításában. Az implantátumokkal nem csak megnövelhető a mell mérete a kívánatos nagyságúra, de ugyanakkor a mellek formája is alakítható.[1]

Miért jó a szépséglinika?

Az implantáció sikerének köszönhetően, azonban komoly társadalomszemléleti változás is beállt. Az egyre nagyobb méretű mellekről közölt fényképek, egyre nagyobb méretű mellre való igényt is kialakított. Így míg korábban általában 200 maximum 300 cm3 méretű implantátumokat alkalmaztak a plasztikai sebészek és ezzel tökéletes eredményeket értek el, addig manapság ennek duplája méretű implantátumok behelyezése vált igen gyakorivá. Sőt egyes csúcsdöntő jellegű akár több ezer cm3 méretű implantátum beültetésére is sor került. Elrettentő jellegű eredménnyel, hiszen ez már a viselőjének komoly szenvedést okoz. szépségklinika szépség klinika

Szépség ápolás, szépségklinika szépség klinika

Az implantátumok szaporodásával egyidejűleg más jellegű társadalmi folyamatok is elkezdődtek. Kezdetben igen divatos volt dicsekedni azzal, hogy ha valakinek implantátuma volt, idővel azonban már nem volt akkora dicsőség, sőt legtöbben igyekeztek azt titkolni. Ezért az implantátum gyártók elkezdték gyártani az anatómiás jellegű implantátumokat, melyeket a plasztikai sebészek mélyebbre az emlőizom alá helyeztek, annak érdekében, hogy mind természetesebb eredménnyel járjanak. szépségklinika szépség klinika

Szépségklinika, szépség klinika Budapest

Sajnos azonban a legtermészetesebb jellegű implantátum is felismerhető. (Például a tapintható “szilikon labda” által, vagy azért, mert a szilikon implantátummal a mell másképpen viselkedik. Például napozáskor a háton való fekvésnél a szilikon betét nem lapul el és a mellek “ágaskodnak”. szépségklinika szépség klinika

Egyéb gondok is jelentkeztek. Implantátum sérülés mellett a leggyakoribb probléma az, hogy a szervezet idővel felismeri az idegen anyag jelenlétét és ilyenkor “tokképződés” tünete észlelhető. (A képződő szövettok ráfeszül az implantátumra és úgy összegyűri az implantátumot, mint amikor “hógolyót” gyúrunk a markunkkal. szépségklinika szépség klinika

A mellimplantátumok bár folyamatosan fejlődnek, és a gyártó cégek folyamatosan kiküszöbölik az észlelt hibákat annak érdekében, hogy az implantátumok megbízhatóbbak, strapabíróbbak, és veszélytelenebbek legyenek, a tok képződés egyike azon velejáró problémáknak, melyeket az implantátum beültetés hordoz. Olyan probléma ez, melyet eddig nem sikerült kiküszöbölni, és a test anatómiájából adódóan minden bizonnyal ezt a rizikófaktort mindenkinek számításba kell vennie, aki implantátum beültetést szeretne.

Az Amerika Élelmiszeripari és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) elvárja az általa akkreditált implantátum forgalmazóktól, hogy minden piacra bocsátott implantátum beültetésének tünetegyüttesét legalább 40000 páciensen kövessék nyomon a beültetést követő 10 évben, hogy ezzel is adatokat kapjanak a lehetséges veszélytényezőkről, és még biztonságosabbá tehessék az implantátumokat. Az FDA rendszeresen publikálja a tapasztalatokat annak érdekében, hogy ne érhesse utólagos meglepetés az implantátum beültetésen átesőket. Az FDA 2011-ben is publikálta észrevételeit[2]

Egy idő után a “sasszemű” férfiak és nők már hamar felismerik azon társaikat akiknek “műmelleik” vannak. Ezért mind a páciensek, mind pedig a plasztikai sebészek igyekeznek olyan módszereket alkalmazni, melyek kevésbé láthatóak. Mindezek okán manapság aki teheti megpróbál természetesebb jellegű eredményt létrehozni. Részint érdemes kisebb, anatómiás implantátumokat alkalmazni és azt a mellizomzat alá helyezni. szépségklinika szépség klinika

Saját zsírral való emlőnagyobbítás[szerkesztés]

A saját zsírral beültetése az igazi nagy lehetőség, mellyel természetes hatású melleket lehet létrehozni. E beavatkozás első lépésében speciális kanüllel eltávolítják a felesleges és zavaró zsírpárnákat, majd e zsírt ültetik az emlő szövete alá és felé. Ezáltal nagyobbíthatják, illetve formálhatják az emlőket. szépségklinika szépség klinika

Ezen módszerek alkalmazásával igen szép eredményeket lehet elérni. Tudva azt, hogy a hölgyek számára igen fontos, hogy megfelelő segítség álljon rendelkezésükre, ha a gyermek születés, és az azt követő szoptatás következtében leromlik az emlőik állaga. Igen jelentős mindezen adatok ismerete, hiszen egy ilyen plasztikai sebészeti beavatkozás még a népesség szaporulatot is képes befolyásolni. Hiszen igen sok nő számára fontos, hogy a gyerekvállalás ne eredményezze azt, hogy helyreállíthatatlanul megváltozik a női szerepköréhez igen fontos nőies alkata.

plasztikai sebészet története szépségklinika szépség klinika

Kinek ajánlott a szépségklinika szépség klinika?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]