Kezdőlap / Akciós hiperpigmentált és sérült bőr lézer csomagok

Akciós hiperpigmentált és sérült bőr lézer csomagok

Az aknés bőrpanaszok kezelése általában 3-6 alkalmat jelent, mely most rendelőnkben a kezelendő felület nagyságától függően, területenként és alkalmanként 30-50.000 Ft-os akciós áron érhető el

A hyperpigmentált, heges, sérült arcbőr bőrmegújító, lézeres kezelése rendelőnkben alkalmanként 19.500-39.000.- Ft, közötti kedvezményes ártól érhető el

Tudjuk, hogy a lézerfény ha anyaggal találkozik akkor vagy visszaverődik, vagy elnyelődik. Az elnyelődési arány függ a lézer hullámhossztól és mivel a széndioxid magas hullámhosszú ezért nagyon jól nyelődik el a vízben illetve az igen sok vizet tartalmazó emberi szövetekben. Ezért nem tud mélyebb rétegekbe jutni, hiszen már a bőr elnyeli, és ez a tulajdonsága magyarázza széleskörű alkalmazását a bőrgyógyászatban.
A lézer kitűnően alkalmas a bőrnövedékek ( fibromák, condylomák ) vágására, mert az utófájdalom és hegképződés kikerülhető, csökkenthető ugyanis a mechanikus vágással szemben a szöveteket nem feszíti szét, egyidőben vérzést csillapít, és a kórokozókat elpusztítja. A bőrön lévő növedékek eltávolítására a lézerkés alkalmas, de ideális megoldás a lézer vaporizáció, az elváltozás elpárologtatása. Ez csak a bőr jóindulatú betegségeinél alkalmazható. Bizonyos estekben a szövetminta vétele indokolt, sőt kötelező. Ezért is elengedhetetlen a lézerkezelés előtti bőrgyógyászati vizsgálat.
Mindezek mellett a széndioxid lézer kiválóan alkalmazható aknés bőrpanaszokra, az azt követő kráteres bőrfelszín elsimítására, fénykárosodás, vagy öregedés miatti elhasználódott bőr gyógyítására, megújítására. A hatás a felhám, az erek és a kollagén rostok regenerálódásán alapszik, a kezelést követően a bőr színe, tónusa, textúrája újra a nem várt elváltozás előttiét közelíti meg. Leginkább az arc bőrén igénylik pácienseink a kezelést. Ez általában és legalább 3-6 alkalommal szükséges a várt eredmény eléréséhez.

Segíthetünk? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldjön nekünk üzenetet:

Kérdezzen tőlünk telefonon: